Bislett Blomster er en liten, hyggelig og unik butikk som har levert blomster og planter av alle slag i over 30 år.

I markeringer der det gjelder enten glede eller sorg, har vakre blomster en stor betydning. Vi leverer våre kreasjoner til alle anledninger. Det være seg bryllup, begravelse/bisettelse, dåp, jubileum, fest, avslutninger, privat, bedrift, konfirmasjon, konferanse, sommerfest, julebord, bursdager m.m.  

I alle år har vi skapt og levert buketter, brudebuketter, kranser, blomsteroppsatser, dekorasjoner og andre blomstergleder. 

Vi har stor kjærlighet til blomster og planter, samt lang erfaring innen blomsterbinding. Det er viktig for oss å ta godt vare på våre kunder, både sosialt og faglig.

Vi strekker oss langt for å levere høy kvalitet til alle anledninger. Kundens blomsterønsker og behov tar vi som en kreativ utfordring.

Med vår lidenskap for styling og hjemmeinnredning, samt planter og blomster, kan vi også tilby oss å komme hjem til våre kunder for å se på hvordan de best kan innrede med å bruke blomster og planter, vaser og potter. Vi kan ta faste oppdrag med regelmessig oppdatering av blomster og planter, både i private hjem og for firma.

Vi kan bistå i planlegging av arrangementer og selskaper, hvor vi kan ta høydefor å bruke det som allerede finnes på best mulig måte, eller eventuelt supplere med annet som vil sette en hyggelig atmosfære på arrangementet.